TOIMINTAMME

Liittymällä VeloSis-ryhmään saat ympärillesi joukkuehenkeä ja reipasta lenkkiseuraa! VeloSis-jäsenenä voit liittyä mihin tahansa VeloSis-ryhmän harjoituksiin esim. työmatkan tai mökkireissun yhteydessä. Koko VeloSis-perhe kokoontuu kerran vuodessa yhteiseen pyöräilytapahtumaan. Ensimmäinen tapahtuma on jo suunnitteilla!

Kahdesti viikossa ryhmässä ohjattua pyöräilyä kehittävää liikuntaa. Talvikaudella teemme harjoitteita sisäpyöräillen ja muuten sisällä oheisharjoitteita tehden sekä vaihtelevasti ulkona. Sisäharjoitteiden paikkamaksut vaihtelevat paikkakunnittain.*

Kesäkaudella pyöräilemme ulkona sään salliessa. Oman paikkakuntasi harjoitteluajat, paikan ja ajan näet alta.

Voit milloin vain vierailla toisen paikkakunnan harjoituksissa ja saat aina laadukasta lenkkiseuraa!

Näyttävä ajoasumallisto, josta löydät joukkueen ajoasun lisäksi muita asusteita ja vaatteita. Jäsenhintaan.

Verkkokursseja sekä muuta toimintaa eri VeloSis-ryhmien välillä verkossa ja livenä.

Teemme myös yhteisen pyörämatkan joko kuntotapahtumassa, tai itsenäisesti järjestettynä Suomessa. 

Yhteisöllisyys ja turvallisuus. Joukkueena liikut kannustavassa ilmapiirissä ja näyt liikenteessä. Erottuvat ajoasut ja ympäröimä ryhmä luovat turvallisuutta liikenteessä näkyvyyden kautta. Ohjaaja on ennalta suunnitellut reitit ja sinun tarvitsee vain seurata ohjeita ja nauttia matkasta!

Oheisharjoitteiden ohjelmat ja kausisuunnitelmat laatii päävalmentaja, jolloin harjoittelusi etenee oikeaan suuntaan. Jätä ajattelu meille!

Hinta: 45€/ kk

Kausi kestää: syyskuu-joulukuu, tammikuu-huhtikuu, toukokuu-elokuu. Heinäkuussa yhteinen tapahtuma. Velosis-ryhmään ilmoittaudutaan 1 kaudeksi kerrallaan.

Liikuntapaikkamaksuesimerkki: Vantaalla 2022 liikuntapaikkamaksu talviharjoitteluaikana 40€. Kuukausimaksu yhteensä 85€.

Missä ja milloin?

Vantaa: ryhmä harjoittelee tiistaisi- ja torstai-iltaisin.

Tampere: ryhmä harjoittelee keskiviikko-iltaisin ja sunnuntai-aamupäivisin.

Turku: ryhmän treenipäivät varmistuvat pian.

Mitä tarvitset?

  • Harjoittelemme maantieajoa ja reittimme kulkevat päällystetyillä teillä pyöräteitä ja ajoväyliä pitkin. Meillä ei kuitenkaan ole kriteereitä kunnon, iän tai varusteiden suhteen, joten voit ajaa millä tahansa pyörällä sellaisena kun olet. Saat meiltä myös vinkkejä pyöränhankintaan.
  • Mukavat ajovaatteet. Suosittelemme upeaa Velosis-ajoasua, joka on ammattitason materiaalia ja tehty kestämään pitempääkin ajamista kaikissa olosuhteissa. Pehmustettu säämiskähousu henkseleineen (bibs) sekä slim fit -ajopaita lisää ajomukavuutta.
  • Kypärä ehdottomasti. Ajolasit suojaavat näköä tuulelta ja öttiäisiltä. Ajokengät kuuluvat lajiin. Klossikiinnitys on suositeltava, ei pakollinen, ja tähän annamme myös mielellämme vinkkejä.
  • Toimintamme on vakuutettua vastuuvakuudella, suosittelemme kuitenkin että hankit oman vapaa-ajan vakuutuksen tms. vakuutuksen joka korvaa mahdolliset epäonnet lenkkeillessä. Lähtökohtaisesti jokainen liikkuu omalla vastuulla.

Talvileiri 29.-30.1.2022

TALVILEIRI VANTAALLA

Velosis käynnisti uuden harjoittelukauden syysleirillä 9.-10.10.2021 Vantaalla Let`s Go Centerin tiloissa. Harjoittelukausi etenee ja siirrymme uuden vuoden puolelle pian. Leirille ovat tervetulleita kaikki ne naispyöräilijät, jotka haluavat tutustua toimintaamme, liittyä meihin mukaan ja haluavat kehittävän harjoittelu ja hyvinvointiviikonlopun mukavassa seurassa.

Majoittuminen on mahdollista GoRooms-majoitustilassa, joka on varattu kokonaan Velosiksen leirikäyttöön 20.-21.11. Majoittuminen ei ole kuitenkaan pakollista.

Leiriaikataulu:

Lauantai 29.1. aloitamme klo 17.00
Sunnuntaina 30.1. lopetamme klo 17.00

Ruokailut: Lauantaina pizzaparty ja sunnuntaina lounas. Aamupala yms välipalat varattava mukaan henkilökohtaisesti.

Hinta: 150€ (sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, yhden hengen huoneen lisämaksu 20€. Sisältää em. ateriat, liikuntapaikkakäyttömaksut ja valmennuksen sekä ohjelman. Hinta ilman majoitusta: 120€.

Ilmoittaudu mukaan! Lähetämme ilmoittautuneille tarkan leiriohjelman.