TOIMINTAMME

Liittymällä VeloSis-ryhmään saat ympärillesi joukkuehenkeä ja reipasta lenkkiseuraa! Koko VeloSis-perhe kokoontuu kerran vuodessa yhteiseen pyöräilytapahtumaan. Ensimmäinen tapahtuma on jo suunnitteilla!

Video update 2023: Velosis on ryhmä sekä miehille että naisille. Videolla mainittu harjoitusohjelma on lisäpalvelu kaudella 2023. Ohjelmointi on tehty valmiiksi jäsenille tasojen mukaan.

Usean kerran viikossa ryhmässä ohjattua, pyöräilyä kehittävää liikuntaa. Talvikaudella teemme harjoitteita sisäpyöräillen ja muuten sisällä oheisharjoitteita tehden sekä vaihtelevasti ulkona. Talvella koko Velosis treenaa yhdessä.

Kesäkaudella pyöräilemme ulkona sään salliessa tasoryhmien mukaan.

Näyttävä ajoasumallisto, josta löydät joukkueen ajoasun lisäksi muita asusteita ja vaatteita. Velosis-jäsenhintaan.

Velosikseen kuuluu vahvasti turvallisuus, joten pyöräilyyn liittyvät tekniikkakurssimme kuuluvat jäsenillemme jäsenhintaan

Teemme myös yhteisen pyörämatkan, kaudella 2023 toimimme yhteistyössä Pirkan Pyöräilyn kanssa ja ajamme Pirkan 135km.

Yhteisöllisyys ja turvallisuus. Joukkueena liikut kannustavassa ilmapiirissä ja näyt liikenteessä. Erottuvat ajoasut ja ympäröimä ryhmä luovat turvallisuutta liikenteessä näkyvyyden kautta. Ohjaaja on ennalta suunnitellut reitit ja sinun tarvitsee vain seurata ohjeita ja nauttia matkasta!

Oheisharjoitteiden ohjelmat ja kausisuunnitelmat laatii päävalmentaja, jolloin harjoittelusi etenee oikeaan suuntaan. Jätä ajattelu meille!


Harjoitustasot kaudella 2023:

Noviisit. Aloittajien ryhmä. Olet aloittanut pyöräilyn juuri tai hetki sitten ja koet, että tarvitset vielä runsaasti apua sekä tekniikassa että fyysisen kunnon kehittämisessä. Matkavauhti ryhmässä n. 20 km/h. Lenkkipäivä tiistai klo 18:00.

Master. Jatkotason ryhmä. Olet harrastanut jo jonkin verran, mutta et vielä koe pysyvästi kokeneempien kyydissä ja pyörän käsittelytaidot ja ryhmässä ajaminen on vielä epävarmaa. Matkavauhti ryhmässä 23-26km/h. Lenkkipäivä keskiviikko klo 17.30.

Master pro. Olet ajanut jo useamman vuoden, käynyt tekniikkakursseillamme ja osallistunut ohjattuun valmennukseen ja ajoryhmiin. Haluat kehittyä ajajana ja kehittää osaamistasi. Matkavauhti ryhmässä +28km/h. Lenkkipäivä perjantai klo 17:00.

Kaikki treenaavat: ma 17:30 ja to 18:00 Skillbike. Lisäksi talvikaudella oheisharjoitteita ke klo 17:30 Liikkuvuus ja voima. (Velosis siirtyy lajin pariin huhti-toukokuussa)

Hinta: 99€/ kk

Muut tavat: 10 -kertaa 120€, 5-kertaa 70€, kertamaksu 18€. 

Kausi kestää 10 kk, mukaan voit liittyä milloin vain!

Missä ja milloin?

Vantaalla usean kerran viikossa, katso aikataulu harjoitusryhmittäin.

Mitä tarvitset?

  • Harjoittelemme maantieajoa ja reittimme kulkevat päällystetyillä teillä pyöräteitä ja ajoväyliä pitkin. Meillä ei kuitenkaan ole kriteereitä kunnon, iän tai varusteiden suhteen, joten voit ajaa millä tahansa pyörällä sellaisena kun olet. Saat meiltä myös vinkkejä pyöränhankintaan.
  • Mukavat ajovaatteet. Suosittelemme upeaa Velosis-ajoasua, joka on ammattitason materiaalia ja tehty kestämään pitempääkin ajamista kaikissa olosuhteissa. Pehmustettu säämiskähousu henkseleineen (bibs) sekä slim fit -ajopaita lisää ajomukavuutta.
  • Kypärä ehdottomasti. Ajolasit suojaavat näköä tuulelta ja öttiäisiltä. Ajokengät kuuluvat lajiin. Klossikiinnitys on suositeltava, ei pakollinen, ja tähän annamme myös mielellämme vinkkejä.
  • Toimintamme on vakuutettua vastuuvakuudella, suosittelemme kuitenkin että hankit oman vapaa-ajan vakuutuksen tms. vakuutuksen joka korvaa mahdolliset epäonnet lenkkeillessä. Lähtökohtaisesti jokainen liikkuu omalla vastuulla.

Tervetuloa mukaan!